Maksaminen

Ennakkomaksu

Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Toimitus Suomeen

Ilmainen toimitus yli € 60,00 tilauksiin. 

Toimitus tapahtuu Postin palveluna lähetyksen koosta riippuen edullisimman vaihtoehdon mukaan kirjepostina tai pikkupakettina postiluukusta tai postipakettina automaattiin tai noutopaikkaan.

Ulkomaat

Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

Ulkomaille toimitettaviin lähetyksiin lisäämme Postin hinnaston mukaiset todelliset postikulut.

Toimitusehdot

Noudatamme yleisiä koti- ja postimyyntiehtoja.
Maksaminen
Maksutavat: Ennakkolasku, käteinen (noudon yhteydessä). Laskun saat sähköpostiisi, heti kun ostoksesti on käsitelty. Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiisi tilauksen yhteydessä.

Toimitusaika

Toimitusaika pyritään pitämään niin lyhyenä kuin mahdollista. Yleensä kohteiden postitus tapahtuu
samana tai seuraavana päivänä kun maksu näkyy myyjän tilillä.

Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa KÄYTTÄMÄTTÖMÄT neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Pidämme oikeuden veloittaa asiakasta, mikäli tuotetta on selvästi käytetty. Myös muista syistä tehtävät palautukset on tehtävä 14 päivän kuluessa.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset Mikäli tilaamasi tuote on rikkoutunut kuljetuksessa, ota yhteyttä meihin. Yhteystietomme löytyvät näiltä sivuilta.

Muut ehdot

Pidämme oikeuden perua tilaus mikäli sen toimittaminen on vaikeaa, esim. varastovajauksen vuoksi. Tästä tiedotamme asiakasta kuitenkin

tilauskohtaisesti. Emme vastaa kadonneista tai rikkoutuneista lähetyksistä. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes ne ovat kokonaan maksettu.

Verot (alv.)

Suurin osa tuotteista on marginaaliveron alaisia; ”Marginaaliverotusmenettely, ei sisällä vähennettävää veroa”

Toimituskulujen ja muiden hinnanlisien alv-veroprosentti määräytyy kuitenkin tilauksessa

olevien veroluokkien määrien mukaisesti. Veroprosentit on kerrottu tuotekohtaisesti laskussa, sekä kokonaisveron määrä myös.

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain (523/99, 10 § ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

 1. Rekisterinpitäjä Sepon Keräily
 2. Rekisterin yhteyshenkilö
  Seppo Lepistö
  seppolepisto@gmail.com
  +358408208562
 3. Rekisterin nimi

Sepon keräily verkkokaupan asiakasrekisteri.

 1. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Oikeusperusteena henkilötietojen käsittelylle on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu

25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja asetuksen asettamat vaatimukset. Henkilötietojen

käsittelyn tarkoitus on Sepon Keräily:n ja sen asiakkaiden välisten asiakassuhteiden ylläpito. Rekisteriä ei käytetä sähköiseen suoramarkkinointiin ilman asiakkaan antamaa lupaa eikä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

 1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot (puhelinnumero,

sähköpostiosoite, osoite), verkkoyhteyden IP-osoite, tiedot tilauksista ja niiden muutoksista,

laskutustiedot, lupa uutiskirjeen tilauksen hyväksymisestä.

 1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta pääosin tilausten yhteydessä sekä mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä,

sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti kolmansille osapuolille, eikä tietoja siirretä rekisterinpitäjän toimesta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.
 2. Rekisterin suojauksen periaatteet Rekisterin tiedot on tallennettu ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelimelle, johon otetaan yhteys suojatulla verkkoyhteydellä. Palvelu toimii ympäristössä, joka on suojattu palomuurilla ja muilla teknisillä keinoilla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin on pääsy Sepon Keräily:n työntekijöiden lisäksi palveluntarjoajan henkilökunnalla sekä verkkokaupan toimittajalla. Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa.
 3. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai

puutteellisen tiedon täydentämistä. Rekisteröityneet asiakkaat voivat Sepon Keräily:n verkkokauppaan kirjauduttuaan käydä itse >muuttamassa esim. salasanansa tai yhteystietojaan. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä. Niin ikään rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

Scroll to Top