Harrastaja keräilijän jorinoita..

Poikani ”yllytti” minua kirjoittamaan tänne, jonkinlaista blogia ? No, tässä se ensimmäinen kapitteli nyt tulee…

Keräilyharrastus on kulkenut mukanani lapsuudesta asti… Välissä vahvasti ja väliin uinuen takaalalla, mutta kipinä ei koskaan ole sammunut, pikemminkin ajoittain leimahtanut uusille urille… Innostuksenkeräilyyn sain Enoni postimerkkikansiosta, jonka sain ollessani ala-aste ikäinen. Alussa keräsin talteen kaikenlaisia merkkejä, mitkä käsiini vain sain. Nuoruudessa keräily jäi, tosin paljon laitoin talteen kaikenlaista kivaa, minkä luulin arvokkaaksi joskus, tai mikä vain tuntui kivalta säilyttää.

Aikuisiällä, sitä vasta alkoi ”arvostamaan” tiettyjä keräilyesineitä ja näin pikkuhiljaa tuli selkeyttä siihen, että juuri tätä/näitä haluan kerätä. Nyt sitten kuuskymppisenä on jo ehtinyt kerätä kaikenlaista, osa tosin on jäänyt kokeiluksi, mutta osa on sitten jäänyt pysyväksi keräilykohteekseni.

Täällä saatte sitten lukea ”jorinoitani” kaikesta siitä mikä liittyy minun keräilyharrastukseeni ja miten… Toivottavasti viihdytte seurassani ja ehkä saatte jopa ”tartunnan” keräilyharrastuksen ihmeelliseen maailmaan…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top